A hűséges – A Beavatott Trilógia

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Veronica Roth - A hűséges - A Beavatott Trilógia

Letöltés A hűséges – A Beavatott Trilógia könyvet pdf, epub és mobi

A hűséges – A Beavatott Trilógia.pdf
A hűséges – A Beavatott Trilógia.epub
A hűséges – A Beavatott Trilógia.mobi


A könyv részletei A hűséges – A Beavatott Trilógia

Töltse le az ingyenes PDF A hűséges – A Beavatott Trilógia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hűséges – A Beavatott Trilógia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A hűséges – A Beavatott Trilógia (pdf, epub és mobi)

A hűséges – A Beavatott Trilógia leírása

Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris ezért aztán él a felkínált lehetőséggel, hogy feltérképezze a város általa ismert határain túli világot. Hátha ott, a kerítésen túl megadatik neki és Tobiasnak, hogy elkezdjék egyszerű, közös életüket, amelyet nem terhelnek szövevényes hazugságok, érdek-összefonódások és fájdalmas emlékek.
Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet Tris maga mögött hagyott. A korábbi felismerések értelmüket veszítik, veszélyes új igazságok formálják át az embereket, akiket szeretett. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: képtelennél képtelenebb döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.

Leave Your Comment