A Hóvirág másodkormányosa jelenti

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Bogáti Péter - A Hóvirág másodkormányosa jelenti

Letöltés A Hóvirág másodkormányosa jelenti könyvet pdf, epub és mobi

A Hóvirág másodkormányosa jelenti.pdf
A Hóvirág másodkormányosa jelenti.epub
A Hóvirág másodkormányosa jelenti.mobi


  • Manó Könyvek Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 368 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789634030676
  • Cikkszám: 1033408
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Hóvirág másodkormányosa jelenti

Töltse le az ingyenes PDF A Hóvirág másodkormányosa jelenti fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Hóvirág másodkormányosa jelenti PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Hóvirág másodkormányosa jelenti (pdf, epub és mobi)

A Hóvirág másodkormányosa jelenti leírása

Figyelmeztetjük az olvasót, hogy ebben a történetben sorozatosan becsapják. Már a könyv címének se higgyen! A ,,Hóvirág” másodkormányosa annyit ért a kormányos-mesterséghez, mint tyúk az ábécéhez, de azért ragaszkodott hozzá, hogy ő ,,jelentse” mindazt, ami ebben a könyvben történik. Ezért szakállt növesztett és beállt a ,,Hóvirág” nevű, karcsú balatoni motoroshajóra és mi tagadás, sikerült is megtévesztenie a Búvár Kund, a Csongor és a Tünde csapatok éles-szemű, kalandra éhes tagjait is. Mentségére legyen mondva, nem rossz szándékból tette. Csak azért vállalkozott kormányoskodásra és borostanövesztésre, hogy az említett csapatok minden tekintetben kitűnő tagjainak észrevétlenül megmutathassa, mennyi szép és érdekes kincset rejteget a Magyar Tenger: a Balaton.

Régi kedvencek címmel indítjuk útjára új sorozatunkat, azzal a céllal, hogy gyerekkorunk remek könyvei kicsit új köntösben, de legalább akkora élményt jelenthessenek ma is. Elsőként az IBBY-díjas Bogáti Péter remek ifjúsági kalandregénye száll vízre.

Leave Your Comment