A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3.

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Joanna Courtney - A hódító királyné - Hódítók asszonyai 3.

Letöltés A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3. könyvet pdf, epub és mobi

A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3..pdf
A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3..epub
A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3..mobi


A könyv részletei A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3.

Töltse le az ingyenes PDF A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3. (pdf, epub és mobi)

A hódító királyné – Hódítók asszonyai 3. leírása

Flandriai Matilda a legkevésbé sem boldog, amikor az apja bemutatja neki a leendő vőlegényét. A fiatal lány szíve egy angolszász ifjúért, Brihtricért dobog, Balduin grófnak azonban egészen más tervei vannak; legidősebb lányát Vilmos normandiai hercegnek szánja. A férfi hírhedt durva modoráról, miután azonban Matilda egy kicsit jobban megismeri, rádöbben, több bennük a közös vonás, mint sejtette. Ambícióikban méltó társak, mindketten uralkodásra termettek. Ifjú párként először Edward angol király meghívásának tesznek eleget, akinek az ígérete – hogy Vilmost az örökösévé teszi – sajnos hamar feledésbe merül. Vilmost azonban nem olyan fából faragták, hogy a céljait ilyen könnyen veszni hagyja. A férje oldalán a trónért folytatott küzdelemben Matilda nemcsak újdonsült családja ellenfeleivel kerül szembe, de a hatalmi harcok viharában a legerősebb barátságok is megmérettetnek.
A Hódítók asszonyai-trilógia befejező kötete az egykori Normandia vidékeire kíséri az olvasót, az angol koronáért folytatott küzdelem pedig immár végjátékához érkezik. A kor talán legromantikusabb uralkodóházasságának mindennapjaiból bebizonyosodik, hogy nem a trón teszi a királyt, hanem a királynéja.

Leave Your Comment