A hetedik fiú

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Orson Scott Card - A hetedik fiú

Letöltés A hetedik fiú könyvet pdf, epub és mobi

A hetedik fiú.pdf
A hetedik fiú.epub
A hetedik fiú.mobi


  • Delta Vision KFT.
  • Szórakoztató irodalom
  • 288 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633950548
  • Cikkszám: 1007963
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A hetedik fiú

Töltse le az ingyenes PDF A hetedik fiú fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hetedik fiú PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A hetedik fiú (pdf, epub és mobi)

A hetedik fiú leírása

Alvin Miller egy hetedik fiú hetedik fia, aki a néphagyományok szerint a Teremtés erejével rendelkezik. Nem is csoda, ha a Pusztító, az enyészet mindenütt ott lapuló hatalma már születésétől fogva az életére tör. Csak összetartó családja, egy jövőbe látó lány és egy Amerikát járó angol költő segítségével van egyáltalán esélye, hogy megélje a felnőttkort és beteljesíthesse sorsát: igazi Teremtővé váljon Amerika formálódó, fiatal országában.
Orson Scott Card alternatív történelmi regénye a XVIII-XIX. századi, frissen függetlenné vált Amerika mágikus világába vezeti az olvasóját, ahol a ráolvasások, bűbájok és igézések a mindennapi élet részei, ahol George Washingtont felségárulásért kivégezték, amiért nem volt hajlandó Jefferson ellen vezetnie a seregét, az angol restaurációt meghiúsító Cromwell a déli rabszolgatartó kolóniákra száműzte a Stuartok királyságát, ahol még csak gyermekcipőben jár az Egyesült Államok és ahol Benjamin Franklint kora legnagyobb varázslójaként tartják számon.
Card az egyetlen író, aki egymás után kétszer kapta meg a Hugo- és a Nebula-díjat, A hetedik fiúért pedig többek közt a Locus irodalmi díjjal jutalmazták.

Leave Your Comment