A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK!

2019-05-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Bakos Zoltán - A HELYES ASSZONYTARTÁS - FEMINISTÁK RESZKESSETEK!

Letöltés A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK! könyvet pdf, epub és mobi

A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK!.pdf
A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK!.epub
A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK!.mobi


A könyv részletei A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK!

Töltse le az ingyenes PDF A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK! (pdf, epub és mobi)

A HELYES ASSZONYTARTÁS – FEMINISTÁK RESZKESSETEK! leírása

Ha azt vesszük, hogy a nő maga is fogyasztási cikk a férfiak asztalán, érthetőbb a nő vásárlási kényszere, mert muszáj magára költenie, fontos számára, hogy korához képest jó állagú és karbantartottságú legyen. Mert a nő sokkalta érzékenyebb az öregedésre, mint a férfi. Ugyanis ha egy férfi öregszik, nem távolodik el a lényegétől, míg a nő, ha öregszik, egyre távolabb kerül attól a lényegtől, ami a férfiak számára fontos benne. Nem tud már szülni, elvész a szépsége, hamvassága. Hiába lesz némelyikük közben okosabb, ez nem számít női lényegnek.

Ezt a könyvet nem ajánlom azoknak, akiket végérvényesen legyőztek a nők, nem ajánlom azoknak, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy saját felismeréseik is legyenek ebben a tárgyban. Ajánlom viszont azon sorstársaimnak, akik meg állva maradtak ebben a nő uralta világban, és a feministáknak, mert remélem, többeket megüt közülük a guta.

Ezt a könyvet, ahogy manapság divat mondani, az élet irja. Sok új fejleménnyel számolhatunk a nemek egymáshoz való további viszonyában. A változások haladhatnak a teljes férfi-női egyenlőség felé, ami gyakorlatílag további női előnyöket jelent, illetve visszafordulhatnak a régi kipróbált rendszerek felé, melyek szerint (napjainkban is) a Föld lakosainak többsége él. Kérdés, hagyja-e magát az ázsiai kultúra meggyőzni, hogy az a jó, ahogy mi élünk.

Leave Your Comment