A hat szent kő

2019-07-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew Reilly - A hat szent kő

Letöltés A hat szent kő könyvet pdf, epub és mobi

A hat szent kő.pdf
A hat szent kő.epub
A hat szent kő.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 572 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789636894030
  • Cikkszám: 1009537
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A hat szent kő

Töltse le az ingyenes PDF A hat szent kő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hat szent kő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A hat szent kő (pdf, epub és mobi)

A hat szent kő leírása

Közeleg a világvége…

A halál hét csodája titkainak megfejtése még csak a kezdet volt.

A világ még mindig halálos veszedelemben van.

Jack West és hősökből álló bátor csapata számára most az jelenti a kihívást, hogy a hat mesebeli gyémántot szerte a világon a maga kijelölt helyére tegyék, mielőtt a globális pusztulás határideje elérkezik. Előbb azonban meg kell határozniuk a pontos földrajzi helyeket – hat ősi színhelyet, amelyek elhelyezkedésére a legendás hat szent kő vet fényt.

A hajsza során részük lesz egy félelmetes vonateltérítésben Kína legtávolabbi zugának hegyei közt… egy éjféli expedícióban, melynek során megfejtik Stonehenge titkait… egy eszeveszett üldözésben az egyiptomi sivatagban, kamionokkal, dzsipekkel és egy 747-essel… valamint egy félelmetes utazásban egy elfelejtett afrikai törzs sötét birodalmába…

Jacknek és barátainak a sebesen fogyatkozó idővel versenyt futva, mindössze az ókori filozófusok rejtvényeinek útmutatásait követve csapdákon, labirintusokon és halálos kelepcéken kell keresztülverekedniük magukat – tudván tudva, hogy ezúttal nem lehet, nem szabad kudarcot vallaniuk, és nem is fognak.

A küldetés hihetetlen. A kudarc következményei beláthatatlanok. A befejezés elképzelhetetlen.

Leave Your Comment