A hat értékmedál

2019-06-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Edward De Bono - A hat értékmedál

Letöltés A hat értékmedál könyvet pdf, epub és mobi

A hat értékmedál.pdf
A hat értékmedál.epub
A hat értékmedál.mobi


  • HVG Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 176 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789633041031
  • Cikkszám: 1035368
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 145*210

A könyv részletei A hat értékmedál

Töltse le az ingyenes PDF A hat értékmedál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A hat értékmedál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A hat értékmedál (pdf, epub és mobi)

A hat értékmedál leírása

Edward de Bono szaktekintély a kreatív gondolkodás, valamint a gondolkodás mint képesség fejlesztésének területén. Több ezren írnak számítógép-programokat, Edward de Bono azonban az emberi elme számára ír programokat. Az emberi elme, mint önszervezõdõ információs rendszer mûködésének megértésébõl létrehozta a laterális gondolkodás módszeres, kreatív eszközeit. Õ alkotta meg a “párhuzamos gondolkodás” gyakorlatát és írta a Six Thinking Hats (A gondolkodás hat kalapja) címû könyvet. Az észlelésen alapuló (perceptuális) gondolkodásban alkalmazott eszközeit (CoRT, DATT) az oktatásban és az üzleti életben széles körûen alkalmazzák.

Edward de Bono gondolkodás-iskola módszereit vezetõ világcégek alkalmazták, többek között az IBM, a Microsoft, a Prudential, a British Telecom (Egyesült Királyság), az NTT (Japán), a Nokia (Finnország) és a Siemens (Németország). Az ausztrál krikett válogatott is a segítségét kérte, hogy minden idõk legsikeresebb krikett csapata lehessen.
Dél-Afrikai tudósok egy csoportja Dr. De Bono-t beválasztotta a közé a 250 ember közé, akik a történelem folyamán a legnagyobb hatással voltak az emberiségre. Egy vezetõ ausztrál üzleti lap a legnagyobb kortárs látnokok közé sorolta. Az Accenture, egyik igen jelentõs tanácsadócég az 50 legbefolyásosabb üzleti gondolkodó egyikének tekinti.
Edward de Bono módszerei egyszerûek, de hatásosak. Egyik módszerének alkalmazása egy acélgyártó cégnek egyetlen délután alatt 21000 ötletet eredményezett. Tanított gondolkodást Nobel-díjasoknak és Down-kóros gyerekeknek.

Leave Your Comment