A Hartgrove-ház

2019-02-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Natasha Solomons - A Hartgrove-ház

Letöltés A Hartgrove-ház könyvet pdf, epub és mobi

A Hartgrove-ház.pdf
A Hartgrove-ház.epub
A Hartgrove-ház.mobi


A könyv részletei A Hartgrove-ház

Töltse le az ingyenes PDF A Hartgrove-ház fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Hartgrove-ház PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Hartgrove-ház (pdf, epub és mobi)

A Hartgrove-ház leírása

Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni….

Szilveszter estéje, Dorset, Anglia, 1946.
Gyertyák lángja világítja be a nagytermet, gramofon sistereg, a vendégek pedig táncolnak, és pezsgőt kortyolgatnak. Ezen az éjszakán a Hartgrove-ház felidézi régmúlt dicsőségének napjait. Mikor a Fox-Talbot család fiai visszatérnek a háborúból, elhatározzák, hogy megmentik az ősi családi birtokot a biztos csődtől. Azonban a gyönyörű énekesnő, Edie Rose érkezése összekuszálja a szíveket és a családi kapcsolatokat, s ez végzetes áruláshoz vezet.

Ötven évvel később, az elismert zeneszerző, Harry Fox-Talbot emlékezik vissza életére, s próbálja enyhíteni nemrég elhunyt felesége miatt érzett gyászát. Négyéves unokájáról kiderül, hogy kivételes zenei tehetség, ezért egyre több időt töltenek együtt. Az új élmények, tapasztalatok, melyeket a kisfiú közelsége által kap, arra sarkallja őt, hogy végre szembenézzen a múltjával is. Páratlan regény szerelemről és árulásról, és arról, hogy sosem késő a megbocsátást keresni.

Leave Your Comment