A Halkirálynő és a kommandó

2019-04-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Vavyan Fable - A Halkirálynő és a kommandó

Letöltés A Halkirálynő és a kommandó könyvet pdf, epub és mobi

A Halkirálynő és a kommandó.pdf
A Halkirálynő és a kommandó.epub
A Halkirálynő és a kommandó.mobi


  • Fabyen Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 540 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639300446
  • Cikkszám: 1048006
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Halkirálynő és a kommandó

Töltse le az ingyenes PDF A Halkirálynő és a kommandó fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Halkirálynő és a kommandó PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Halkirálynő és a kommandó (pdf, epub és mobi)

A Halkirálynő és a kommandó leírása

…Újabb tompa dörrenés hallatszik odafönt, majd újabb, ám ez már közelebbinek rémlik. Füst szaga keveredik a kavargó portól fojtogató levegőbe. Szám mintha sárral volna tele, s ekkor fény lobban mögöttünk.
Lángok marnak a rejtekajtóba, s az félelmetes robajjal leomlik. Nyargalunk. Lépteink dübörgését nem halljuk a fejünk fölött és mögöttünk összeroskadó épület haláltusájában, hörgő légvételeink kínját is csak érezzük.
A száguldó Louis lámpája tovább küzd a sötétséggel: imbolygó-sápadt fénysugár, apokaliptikus robajlás, füst – a halál maga. Ott fújtat a sarkunkban.
Belloq lemarad, átnyalábolja vállamat, magával vonszol, kiáltozik valamit, szavát nem értem. A folyosó beomlik mögöttünk. A fénykör olykor ajtókra villan, az ájulás határán suhan át rajtam a gondolat: mégis itt, ebben a pincében halok meg ahonnan egyszer már kiszabadultam.
A következő, még közelibb robbanás hatására a folyosó megremeg, akár egy haldokló állat belei. A mennyezetről kődarabok mállanak.
Wyne megroggyan a vállára zuhanó omladék súlya alatt, mégis fut tovább. Már körülöttünk is záporozik a törmelék, lábunk alá torlódik, átbukdácsolunk rajta, tűz robog nyomunkban, levegő híján megfulladunk!
S a fénysugár ismét a folyosó végét tapogatja. Már jártam itt! Előrevetődöm, s míg Louis felfelé világít, Belloq fölemel. Körmeim mind egy szálig letörnek, mire kitépdesem a csapóajtó zárját.

A regény 1987-ben jelent meg először, népszerűsége azóta is nőttön-nő.

Leave Your Comment