A halál útvesztője E-KÖNYV

2019-03-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Philip K. Dick - A halál útvesztője E-KÖNYV

Letöltés A halál útvesztője E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A halál útvesztője E-KÖNYV.pdf
A halál útvesztője E-KÖNYV.epub
A halál útvesztője E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 208 oldal
  • eISBN: 9786155442544
  • Cikkszám: 1038160
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A halál útvesztője E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A halál útvesztője E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A halál útvesztője E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A halál útvesztője E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A halál útvesztője E-KÖNYV leírása

“A LEGKEGYETLENEBB KÉRDÉS: ÉLNI VAGY ÉLNI HAGYNI?
A Delmak–O különös telep egy különös bolygón, ahol furcsa társaság verődik össze, eltérő képzettségű és látásmódú emberek, akik nagyrészt elöljáróik utasítására jöttek ide, bár akad olyan is, aki az ima erejével. Amikor a csoport tagjai megpróbálják kideríteni a telep voltaképpeni célját, mégpedig a felettük keringő műhold segítségével, megoldhatatlan technikai problémába ütköznek. Csapdába esnek: sem elmenni nem tudnak, sem segítséget hívni. Végérvényesen magukra maradnak.
Hamarosan bizarr, erőszakos események sora veszi kezdetét. Mintha a bolygó puszta légköre paranoiát és pszichózist okozna, minek következtében a kis közösség tagjaiként egymásra utalt emberek ahelyett, hogy összefognának, egymás ellen fordulnak. És ezúttal még az ima sem segít; úgy tűnik, Isten vagy nincs jelen, vagy el akarja pusztítani teremtményeit.
Philip K. Dick 1970-es regénye egyszerre metafizikai thriller és az istenség természetéről való elmélkedés.”

Leave Your Comment