A halaknak nincs lábuk

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Jón Kalman Stefánsson - A halaknak nincs lábuk

Letöltés A halaknak nincs lábuk könyvet pdf, epub és mobi

A halaknak nincs lábuk.pdf
A halaknak nincs lábuk.epub
A halaknak nincs lábuk.mobi


A könyv részletei A halaknak nincs lábuk

Töltse le az ingyenes PDF A halaknak nincs lábuk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A halaknak nincs lábuk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A halaknak nincs lábuk (pdf, epub és mobi)

A halaknak nincs lábuk leírása

A középkorú Ari néhány év dániai távollét után családi ügy miatt tér vissza abba a jobb napokat látott, apró izlandi városba, ahol felnőtt, és felidézi kamaszkorát. Keflavík, 1980: a sör be van tiltva, a rádióból dübörög a Pink Floyd, a legfőbb munkaadó az amerikai hadsereg, a halgyár igazgatója botrányos halált hal… De mi köze van mindehhez Tito szívének?

Jón Kalman Stefánsson mondatai rabul ejtenek, elemi erejűek, mint egy folyó sodrása, vagy a hömpölygő felhők a Keflavík fölé boruló, végtelen égbolton. Izland legnagyszerűbb írójának költői, elementáris modern családi sagája az egész huszadik századon átível.

Leave Your Comment