A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.)

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Isaac Asimov - A Hajnal bolygó robotjai (Robot  sorozat 3.)

Letöltés A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.) könyvet pdf, epub és mobi

A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.).pdf
A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.).epub
A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.).mobi


  • Gabo Kiadó
  • Krimi
  • 406 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789636896768
  • Cikkszám: 1032899
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.)

Töltse le az ingyenes PDF A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.) (pdf, epub és mobi)

A Hajnal bolygó robotjai (Robot sorozat 3.) leírása

Baley nyomozó a Földről érkezett a Hajnal bolygóra, hogy kiderítse egy rejtélyes gyilkosság okait, és bebizonyítsa dr. Fastolfe ártatlanságát. De valóban gyilkosságnak számít‑e egy ember formájú robot megrongálása? Kinek állhatott érdekében, hogy megsemmisítse? Egyáltalán ki tehette, ha a gyanúsított is azt hiszi, rajta kívül senkinek sem lett volna erre módja, s mi több, tehetsége. Az ember formájú robot meggyilkolása mögött olyan hatalmi harc áll, amely nemcsak Baley nyomozó karrierjét, de a túlnépesedett Föld sorsát is meghatározhatja. Hiszen nem mindegy, hogy emberek vagy ember formájú robotok lesznek‑e az új telepesek a világegyetemben. Ennek eldöntése új reményt adhat a Földnek, de ez okozhatja végzetét is.

Végül a bűnügyi történetek szabályainak megfelelően Fastolfe tisztázódik a vád alól, és remélhetőleg a Föld is megmenekül a katasztrófától.

Az Asimov-sorozat harmadik darabja ez a könyv, amelyben az izgalmas bűnügy mellett egy furcsa szerelem történetével is megismerkedhet az olvasó.

Leave Your Comment