A háború tudósai

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Thomas J. Craughwell - A háború tudósai

Letöltés A háború tudósai könyvet pdf, epub és mobi

A háború tudósai.pdf
A háború tudósai.epub
A háború tudósai.mobi


A könyv részletei A háború tudósai

Töltse le az ingyenes PDF A háború tudósai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A háború tudósai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A háború tudósai (pdf, epub és mobi)

A háború tudósai leírása

Könyvünk 25 lebilincselő történetében az emberiség történelmét jelentősen befolyásoló haditechnikai fejlesztések feltalálóit helyezi górcső alá az időszámításunk előtti 3. századtól kezdődően egészen napjainkig. Thomas J. Craughwell tolmácsolásában bepillantást nyerhetünk motivációikba, és hogy mennyiben befolyásolta őket lojalitásuk, avagy szenvedélyes érzelmeik. Lángelméjüket a háború, a pusztítás szolgálatába állító indokaik legalább olyan vegyes képet mutatnak, mint ők maguk: sokszor nemes, hazafias, míg néha korrupt, öncélú vagy éppen cinikus szándék vezérelte őket. Részletesen megismerhetjük találmányaikat, azok hatását, valamint azt, milyen helyet foglalnak el a tudományos és technikai fejlődés fő csapásirányában.
Az itt szereplő történetek álljanak előttünk intő példaként arra nézve, mire képes a tudomány – hiszen legyen az elmélet bármilyen jószándékú, gyakorlati alkalmazása attól függ, milyen kezekbe kerül.

Leave Your Comment