A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7.

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Szun-Ce - A háború művészete - Helikon Zsebkönyvek 7.

Letöltés A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. könyvet pdf, epub és mobi

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..pdf
A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..epub
A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7..mobi


A könyv részletei A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7.

Töltse le az ingyenes PDF A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. (pdf, epub és mobi)

A háború művészete – Helikon Zsebkönyvek 7. leírása

A kínai történelem egyik legizgalmasabb és legmozgalmasabb időszakába kalauzol a jelen kötetben olvasható három ókori kínai hadtudományi klasszikus. A politikaelméleti, filozófiai vagy akár pszichológiai műveknek is tekinthető alkotásokból nemcsak háborúról és békéről, jó és rossz kormányzásról, erényről és gonoszságról tanítanak, hanem a konfliktuskezelés és érdekérvényesítés útvesztőiben is eligazítanak.

A háború művészete az elmúlt kétezer év legnagyobb hatású hadtudományi műve Kínában és egész Kelet-Ázsiában. Szerzője, a Kr. e. 6-5. században élt hadvezér, Szun-ce a hagyományos értelemben vett hadi ügyek mellett a versenyhelyzetekben alkalmazandó taktikával és stratégiával is foglalkozik, tanításait pedig a mai napig az élet legkülönbözőbb területein alkalmazzák. A Vu Csinek tulajdonított A hadviselés szabályai a katonai irányítás és a civil kormányzás kérdéseit járja körül, míg a kötet harmadik szövege, A tábornagy metódusa a csatatéri taktika helyett a szervezésre, az igazgatásra és a fegyelemre helyezi a hangsúlyt.

Szun-ce és társai felfedik Kína felemelkedésének titkát, amely a világ megértéséhez is közelebb viszi a mai kor emberét.

Leave Your Comment