A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Kalo Jenő - A gyógyulás szelencéje 3. - Az orvosi asztrológia kézikönyve

Letöltés A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve.pdf
A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve.epub
A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 216 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639569867
  • Cikkszám: 1034817
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve (pdf, epub és mobi)

A gyógyulás szelencéje 3. – Az orvosi asztrológia kézikönyve leírása

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez. Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, amelyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek – olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában – abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.

A hiánypótló sorozatnak immár harmadik kötete jelenik meg javított, bővített kiadásban. Az első kötet egy általános asztrológiai szimbolikai bevezetés után az idegrendszer, az érzékszervek és a belső elválasztású mirigyek elváltozásainak lelki okait tárgyalja. A második kötet négy nagy területet ölel fel: a táplálkozást, a légzést, a vérkeringést és a kiválasztást. A kibővített harmadik kötetben olvashatunk a rák, a mozgásszervrendszer vagy a bőr megbetegedéseiről, de itt kaptak helyet a szexualitással összefüggő kórképek, fertőző betegségek, valamint a balesetek is. Az egyes betegségek tárgyalása, valamint azok lelki összefüggései előzetes asztrológiai ismeretek nélkül is jól értelmezhetők. Segítik az Olvasót, hogy szembe nézzen betegségei lelki okaival, megértse fájdalmainak, egyéb tüneteinek a hátterét.

A negyedik kötet, melynek társszerzője Dr. Daubner Béla pszichiáter, magánkiadásban jelent meg. A készülőben lévő ötödik kötet fő témája az asztrológia és a különböző gyógyító eljárások szimbolikus egyeztetése, de részletesen tárgyalja az asztrológia és a gyógynövények kapcsolatát, valamint a természetes gyógymódok és az asztrológia összefüggéseit is.

Leave Your Comment