A gyógyító kristályok ereje

2019-06-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Edgar Cayce - A gyógyító kristályok ereje

Letöltés A gyógyító kristályok ereje könyvet pdf, epub és mobi

A gyógyító kristályok ereje.pdf
A gyógyító kristályok ereje.epub
A gyógyító kristályok ereje.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 130 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155144301
  • Cikkszám: 1008882
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei A gyógyító kristályok ereje

Töltse le az ingyenes PDF A gyógyító kristályok ereje fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A gyógyító kristályok ereje PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A gyógyító kristályok ereje (pdf, epub és mobi)

A gyógyító kristályok ereje leírása

Az egyiptomiak kiváló mesteremberek voltak, és kifinomult érzékük volt a színekhez. Az ékkövek és a kövek iránti érdeklődésük valószínűleg az okkultizmusból fakadt, aminek köszönhetően amulettként és díszként is használták őket. Nők és férfiak is viseltek talizmánokat a testük bármely olyan részén, amit sebezhetőnek vagy kevésbé szépnek véltek. Kövekből és aranyból készítettek szkarabeuszt, sólymot és más figurákat a gonosz erők és a balesetek elleni védelemül, illetve a jó szerencse érdekében. A vadállatok szarva és agyara, valamint a ragadozó madarak karmai – a valódiak, nem a másolatok – misztikus tulajdonságokkal bírtak a számukra, az ékszerek, amulettek formáját pedig az határozta meg, hogy óvó célból viselték őket, habár az ékkövek a gazdagságot és a társadalmi rangot is szimbolizálták, és kétségkívül a vonzerő növelése érdekében is viselték őket.

Ha a kövek kedvező hatásokat gyakoroltak az emberre, akkor nem szabad elfeledkeznünk az istenek díszeiről sem. Szobraikon a szentélyeikben bemutatott napi szertartások részeként cserélődtek a ruhák és az ékkövek. A halottakat is a legkiválóbb kövekkel borították túlvilági útjukra. Még akkor is vele temettek egy egyszerű gyöngyfűzért, ha az elhunyt alacsonyabb rangú volt. Úgy tűnik, hogy a megfelelő információk birtokában az ember kövek egész sokaságát gyűjthette össze ellenségei, a betegségek vagy a vadállatok támadásának elkerülése, vagy a segítő erők elnyerése érdekében.

Leave Your Comment