A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai

2019-07-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Kovács-Magyar András - A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai

Letöltés A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai könyvet pdf, epub és mobi

A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai.pdf
A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai.epub
A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai.mobi


  • Publio Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 5999081555026
  • Cikkszám: 1067033
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai

Töltse le az ingyenes PDF A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai (pdf, epub és mobi)

A gyógyíthatatlannak tűnő betegségek megelőzésének és megoldásának kódjai leírása

Zavarkeltő a sok egymással ellentétes egészségügyi információ, ami a mai ember életébe akarva vagy akaratlanul beszűrődik.

Kovács-Magyar András egyedülálló műve érthető és világos eligazodást nyújt mindenkinek, aki félti, óvja a saját, a családja és az emberiség testi, lelki, valamint szellemi egészségét.

Szeretne fiatalabbnak látszani és kortalannak érezni magát? Több energiára vágyik? Szenvedőknek szeretne segíteni? Szeretné visszanyerni testi, lelki egyensúlyát? Jó lenne rákapcsolódni az Ön körül áramló potenciális lehetőségekre? Szeretne könnyedén szembenézni a 21. század kihívásaival?

Kovács-Magyar András új könyve önnek szól! Számtalan gyógyíthatatlannak bélyegzett betegség megoldási kódjaira világít rá, melyet sok évtizedes tapasztalat és eredmény igazol.

Az ijesztő betegségek megelőzésének és kezelésének módjait tárja Önök elé a szerző. A legfontosabb, nélkülözhetetlen egészség megőrzéstől, a megelőzésig és a már kialakult problémák eddig nem publikált lehetőségéig.

Rendkívüli tények birtokába juthat, amelyek ma még hiányoznak az egészségügy kirakós játékából. Mindenkinek segít megtalálni a megoldásokhoz vezető kulcsokat, hogy be tudjon kapcsolódni saját valós énjébe.

Leave Your Comment