A forrás nem kérdi, merre visz az útja

2019-05-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Bert Hellinger - A forrás nem kérdi, merre visz az útja

Letöltés A forrás nem kérdi, merre visz az útja könyvet pdf, epub és mobi

A forrás nem kérdi, merre visz az útja.pdf
A forrás nem kérdi, merre visz az útja.epub
A forrás nem kérdi, merre visz az útja.mobi


A könyv részletei A forrás nem kérdi, merre visz az útja

Töltse le az ingyenes PDF A forrás nem kérdi, merre visz az útja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A forrás nem kérdi, merre visz az útja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A forrás nem kérdi, merre visz az útja (pdf, epub és mobi)

A forrás nem kérdi, merre visz az útja leírása

Az elmúlt évek során Bert Hellinger folyamatosan továbbfejlesztette a családfelállítás módszerét. Most közreadott kötetében, melynek a családfelállítás lexikonja alcímet adta, a munkájában központi jelentőségű témákat foglalja össze: rangsorok a családban, férfiak és nők, segítség és oldás, betegség és gyógyítás, élet és halál, vallás és a lélek rezdülései. A könyv végén részletes interjút olvashatunk Bert Hellingerrel a munkája alapelveiről.

Bert Hellinger korunk egyik legkiemelkedőbb pszichoterapeutája. Teológiai, pszichológiai és filozófiai tanulmányait követően a csoportterápián, a primer terápián, a tranzakció-analízisen és a különböző hipnoterápiás tapasztalatokon keresztül eljutott a saját rendszer- és családterápiájához. Tevékenysége világszerte híressé és elismertté tette, könyveit eddig 13 nyelvre fordították le. A Bioenergetic Kiadónál Hellinger munkájáról az alábbi kötetek jelentek meg: Felismerni, ami van, Mitől működik a szerelem, Kétféle boldogság, Családdinamikai kötődések rákbetegeknél.

Leave Your Comment