A fiúknak, akiket valaha szerettem

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Jenny Han - A fiúknak, akiket valaha szerettem

Letöltés A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvet pdf, epub és mobi

A fiúknak, akiket valaha szerettem.pdf
A fiúknak, akiket valaha szerettem.epub
A fiúknak, akiket valaha szerettem.mobi


A könyv részletei A fiúknak, akiket valaha szerettem

Töltse le az ingyenes PDF A fiúknak, akiket valaha szerettem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fiúknak, akiket valaha szerettem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fiúknak, akiket valaha szerettem (pdf, epub és mobi)

A fiúknak, akiket valaha szerettem leírása

Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba.

Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.

Leave Your Comment