A férfiasság kézikönyve

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Hummel Zsolt - A férfiasság kézikönyve

Letöltés A férfiasság kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

A férfiasság kézikönyve.pdf
A férfiasság kézikönyve.epub
A férfiasság kézikönyve.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 200 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634751366
  • Cikkszám: 1067034
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A férfiasság kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF A férfiasság kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A férfiasság kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A férfiasság kézikönyve (pdf, epub és mobi)

A férfiasság kézikönyve leírása

A férfiak állítólag roppant egyszerűen működnek. Lukra játszanak, és folyton csak azon jár az eszük. Míg a nők magazinokból, blogokból, coachoknál, terapeutáknál igyekeznek kideríteni, mi akadályozza őket a felszabadult szeretkezésben, a férfiak egyszerűen teszik, amit tenniük kell. Hiszen a szex olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni… Vagy mégis?

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztől, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, előfordul, hogy unjuk, kötelességszerűen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.

Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitől válik egy férfi valódi férfivá, erős, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülő gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.

Leave Your Comment