A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Tamándl László - A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői

Letöltés A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői könyvet pdf, epub és mobi

A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői.pdf
A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői.epub
A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői.mobi


  • Idr Publikon Kiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 148 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155457197
  • Cikkszám: 1012032
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői

Töltse le az ingyenes PDF A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői (pdf, epub és mobi)

A felsőoktatási intézmények versenyképességi tényezői leírása

A különböző korokban eltérő normák, célok határozták meg az emberek életét, hétköznapjait, küldetésüket pedig az azonos cél elsőként való leküzdése, elérése jelentette (az őskorban a táplálékért, az ókori olimpiákon a tiszteletért versenyeztek). Így nem véletlen, hogy gyorsuló világunkban a verseny, versenyképesség fogalmakkal az élet szinte minden területén találkozunk.
Az oktatás, kiemelten a felsőoktatás ma is meghatározó helyzetben van gazdasági, társadalmi és kulturális szempontból egyaránt. Ezt támasztja alá az Európai Unió oktatási stratégiája is, melynek alapján a tudás és az innováció a versenyképesség hajtóereje, legfontosabb szereplői pedig az egyetemek. A szerző célja a felsőoktatási intézmények között tapasztalható verseny elemzése, a versenyképességük összehasonlítására alkalmas mutatók, tényezők feltárása, majd ezek alapján a minőségük, teljesítményük meghatározása. A kötet a magyarországi intézmények versenyképességének mérésére tesz kísérletet, melynek során kiemelt helyen kezeli a felsőoktatási rangsorokat és a diplomás pályakövetést.

Leave Your Comment