A fel nem robbant csecsemő

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Wisinger István - A fel nem robbant csecsemő

Letöltés A fel nem robbant csecsemő könyvet pdf, epub és mobi

A fel nem robbant csecsemő.pdf
A fel nem robbant csecsemő.epub
A fel nem robbant csecsemő.mobi


  • Noran Libro
  • Életrajz
  • 376 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155274428
  • Cikkszám: 1021389
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A fel nem robbant csecsemő

Töltse le az ingyenes PDF A fel nem robbant csecsemő fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fel nem robbant csecsemő PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fel nem robbant csecsemő (pdf, epub és mobi)

A fel nem robbant csecsemő leírása

Ez a könyv rendhagyó önéletrajz, amelyben a történethez hozzátartoznak a családi és közéleti fényképek, dokumentumok, családi levelezések.
Ez a könyv “egy fel nem robbant csecsemő” életének krónikája, tükör, amelyben a szerző – aki maga is formálója az eseményeknek – az olvasót a 20. század néhány történelmi pillanatával is szembesíti. Önportré és “családregény” ez a könyv, a személyes történelem egy mozaikdarabja. A szerző vezérelve ma is az, ami egész pályáját végigkíséri: a türelmes megértés, a jó és rossz felmutatása. Könyve tisztelgés a pálya, valamint a pályatársak és kortársak életműve előtt, egyben kritikus fellépés azzal szemben, ami mellett másképpen elmenni neki nem lehet.
Wísinger István sorsában az olvasó gyakran a saját élete fordulataira is ráismerhet, és Karinthy Frigyessel együtt Üzenhetik a mindenkori Utókornak: “Egy élet története egyben regénye is annak…”

“Ez a mű sokkal több, mint kordokumentum. Maga a történelem. Elmulaszthatatlan olvasmány!” – Bárdos András, televíziós újságíró, egyetemi docens

“Wisinger István szereti a televíziózást. Azt is szerette, amelyikben még filmszalagra vették a riportokat, és a hangot külön orsós magnó rögzítette, amikor még négy-öt millió néző igyekezett haza, hogy a hétvégi politikai műsort megnézze, és amikor még a televíziós újságíró szakmának volt becsülete. Wisinger, a televíziós szakma legendás alakja, könyvében elmondja, mi történt vele, velünk, és mi történt azokkal a hírességekkel, akiket kérdezett annak idején. Mi lett a szakmai álmokkal, reményekkel és eredményekkel, a régi barátokkal és kollégákkal. A hőskort csak hírből ismerő fiatalabbak is sok újat tudhatnak meg egyebek mellett Isaac Asimovról, Göncz Árpádról, Faludy Györgyről, Ingmar Bergman-ról, Olof Palméról, Szent-Györgyi Albertról, Neumann Jánosról, Richárd Nixonról, Páskándi Gézáról, Szepesi Györgyről, Kurt Waldheimről, Wigner Jenőről, Teller Edéről vagy éppen Kádár János és Nicolae Ceausescu 1997-es találkozásáról. És arról, hogy Wisinger István még mindig szereti a televíziózást.” – Horvát János, televíziós újságíró

“Nemcsak érdekes és izgalmas írás, hanem igaz is. Évtizedes tanú vagyok rá!”

Leave Your Comment