A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

John Stephens - A fekete leszámolás - A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása

Letöltés A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása könyvet pdf, epub és mobi

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.pdf
A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.epub
A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása.mobi


  • Ciceró Könyvstúdió
  • Fantasy
  • 360 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789635399444
  • Cikkszám: 1032882
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása

Töltse le az ingyenes PDF A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása (pdf, epub és mobi)

A fekete leszámolás – A Kezdet Könyvei 3. része, a Smaragd Atlasz és A Tűz krónikája folytatása leírása

Az árva Kate, Michael és Emma, akiknek egyetlen P betű volt a vezetékneve, egy év alatt lettek a híres Wibberly testvérekké, a Kezdet szent varázskönyveinek őrzőivé, akik egyszerre akarják felkutatni a könyveket és a szüleiket. Már közel a cél, amikor egy baljós jövendölés megzavarja a terveiket. Mert az Őrzők összehozzák a könyveket, helyreállítják a világrendet, de utána meg kell halniuk.

A Kezdet Könyvei tudnak teremteni és pusztítani, de a hatalmuk veszélyesen kiszámíthatatlan. Ezek a könyvek jelentik az utolsó reményt Rettenetes Magnus legyőzésére, ám ha a mágus kezébe kerülnek, a Rettenetes Magnus mindent eltörölhet, és a semmiben felépíthet magának egy saját, szörnyűséges mindenséget. Miközben Kate és Michael igyekszik visszatartani a gonosz mágust, Emma komor útra indul, hogy felkutassa az utolsó kötetet, a Halál Könyvét, másik, baljós nevén a Fekete Leszámolást.

Lesz igazságszolgáltatás, visszavágás, a végítélet se marad el – de kinek a javára? A Kezdet utolsó könyve feledhetetlen kalandregény az életről, a halálról, a mágiáról és a család összetartó erejéről.

Leave Your Comment