A Fekete Királynő – Atlantisz 2.

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Madeleine Féret-Fleury - A Fekete Királynő - Atlantisz 2.

Letöltés A Fekete Királynő – Atlantisz 2. könyvet pdf, epub és mobi

A Fekete Királynő – Atlantisz 2..pdf
A Fekete Királynő – Atlantisz 2..epub
A Fekete Királynő – Atlantisz 2..mobi


A könyv részletei A Fekete Királynő – Atlantisz 2.

Töltse le az ingyenes PDF A Fekete Királynő – Atlantisz 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Fekete Királynő – Atlantisz 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Fekete Királynő – Atlantisz 2. (pdf, epub és mobi)

A Fekete Királynő – Atlantisz 2. leírása

Adel eltűnt szüleit keresi, mikor rátalál a Kapura, amelyen át Atlantiszba, az elsüllyedt földrészre lehet jutni. Poszeidón városában Atlasz király fogadja, aki döbbenetes módon hasonlít eltűnt édesapjára. A kislány megtudja, hogy az atlantisziak világa nap mint nap egy párhuzamos valóságból táplálkozik: minden egyes lakójának van egy hasonmása az emberek között.

Míg Atlasz király Pullman professzor alteregója, leánya, Léda a megszólalásig hasonlít Adelra. Lédát éppen kicsivel Adel érkezése előtt rabolta el a Fekete Királynő, hogy neki köszönhetően egyedül uralkodhasson a Tíz Királyság felett.

Adel az egyetlen, akinek hatalmában áll megmenteni Atlantiszt. A küzdelem azonban nehéz lesz, mivel saját hasonmásával, Lédával is szembe kell szállnia.

Leave Your Comment