A fekete Bárány és más mesék

2019-08-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Monterroso Augusto - A fekete Bárány és más mesék

Letöltés A fekete Bárány és más mesék könyvet pdf, epub és mobi

A fekete Bárány és más mesék.pdf
A fekete Bárány és más mesék.epub
A fekete Bárány és más mesék.mobi


A könyv részletei A fekete Bárány és más mesék

Töltse le az ingyenes PDF A fekete Bárány és más mesék fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fekete Bárány és más mesék PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fekete Bárány és más mesék (pdf, epub és mobi)

A fekete Bárány és más mesék leírása

„Ezt a könyvet feltett kezekkel kell olvasni: veszélyessége rejtett bölcsességéből és a komolyság hiányának halálos szépségéből fakad.” (Gabriel García Márquez)

„Ha óvatlanul közelítjük meg őket, ezek a látszólag ártalmatlan kis történetek megharapnak.” (Isaac Asimov)

A latin-amerikai irodalom kiválósága, Augusto Monterroso (1921–2003) a kispróza nagymestere: fabulák, elbeszélések, prózaversek, esszék, tárcák és karcolatok ünnepelt szerzője. Tucatnyi kötete közül A fekete Bárány és más mesék (1969) talán a legnépszerűbb. Monterroso életében tizennyolcszor jelent meg, és több mint négymillió példányban kelt el. Angol, német, finn, francia, görög, olasz és japán fordítása után most magyarul is olvasható.

Leave Your Comment