A fehér szív útja

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Böjte Csaba - A fehér szív útja

Letöltés A fehér szív útja könyvet pdf, epub és mobi

A fehér szív útja.pdf
A fehér szív útja.epub
A fehér szív útja.mobi


  • Helikon Kiadó
  • Életmód
  • 96 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632274058
  • Cikkszám: 1011797
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A fehér szív útja

Töltse le az ingyenes PDF A fehér szív útja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fehér szív útja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fehér szív útja (pdf, epub és mobi)

A fehér szív útja leírása

A tisztulás, a bűnbánat, az engesztelés útja nem más, mind a boldogságra vezető út. Sokan vágyunk a boldogságra, a testi-lelki tisztulásra. Egy békésebb, nyugodtabb, egészségesebb életre. Ez a belső vágy igazította az emberek lépteit ősidők óta a zarándokutakra, hisz a magányos vándorlás nagyban segíthet bennünket abban, hogy elcsendesedjünk és megtisztuljunk, hogy lelkiismeretünk hangját meghallva, az életpályánkat bölcs döntésekkel nyugodtan kiigazítsuk, megvilágosodjon az életünk. A boldogság, a testi-lelki megtisztulás utáni vágy mindenkiben ott van. Sokan ezért lépnek rá a Szent Jakab zarándokútra, de a csíksomlyói Szűzanyához, és Rómába is sokan ezért indulnak el.
A Fehér Szív Útjának 15 állomása van. Minden egyes parancsa az igazi boldogságra vezető út egy-egy fontos jelzőtáblája, melyek megismerése, megélése tartós, igazi boldogságot adhat itt e földön, és biztosan elvezet a mennyek országába is. Azt akarom, hogy az én örömöm – mondja Jézus Krisztus -, a ti örömötök legyen, és örömötök teljes legyen. Ezeket az állomásokat hosszan járva, az emberi létünk egy-egy nagyon fontos kérdését elmélkedhetjük át, a jó döntések megtisztítanak bennünket, és nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog életre vezetnek.

Leave Your Comment