A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Romain Puértolas - A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben

Letöltés A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben könyvet pdf, epub és mobi

A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben.pdf
A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben.epub
A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Humor
  • 272 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633103708
  • Cikkszám: 1020655
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben

Töltse le az ingyenes PDF A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben (pdf, epub és mobi)

A fakír, aki bennragadt egy IKEA szekrényben leírása

Volt egyszer egy szürke ruhás, nagyon szakállas hindu fakír, Hathadrab Béhrez Nehmár (ejtsd: hat-darabért-ez-nem-ár). Csalásból éldegélt, cukorszögeket és ál-pengéket nyelt reggeltől estig. Egy napon ez a fakír megérkezik Párizsba, hogy felkeresse az elemes bútorok Mekkáját, a szerelési útmutatók Lourdes-ját: az IKEA áruházat. Vásárolni szeretne magának egy – a kényelmét és a kenyérkeresetét egyszerre biztosító – szöges ágyat. Mivel szállodára nincsen pénze, elhatározza, hogy az éjszakát az áruházban tölti. Ám a szekrényt, ahol elbújik, egyszer csak felteszik egy Angliába induló kamionra, melynek rakterében néhány szudáni férfi lapul. Angliában letartóztatják, és a bevándorlókkal együtt kitoloncolják Spanyolországba. Innen egy utazóládában menekülve Rómában találja magát ahol nekilát megírni első regényét…
A fakír szemfényesztően mulatságos és szép szerelmi történetből megismerhetjük az illegális bevándorlók különös utazását Európába, az ígéret földjére.

Romain Puértolas 1975-ben született Montpellier-ben. Volt lemezlovas, énekes dalszerző, nyelvtanár, tolmács-fordító, steward, bűvész, és végül egy osztrák cirkuszban kötött ki, ahol nőket vágott darabokra, ám innen is kidobták, mert túlságosan remegett a keze. Ezután csapott fel írónak, és azóta kényszeresen ír. Mivel egy év alatt sikerült megírnia 450 regényt (ez napi 1,2328767123 regényt jelent), most végre a saját könyveivel töltheti meg IKEA könyvespolcát, hogy eltakarja velük a polc rémes (műanyag) rögzítőelemeit.

Leave Your Comment