A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története

2019-05-13   |   by admin

A könyv tartalma:

David Kirkpatrick - A facebook jelenség - A közösségi háló valódi története

Letöltés A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története könyvet pdf, epub és mobi

A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története.pdf
A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története.epub
A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 370 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789636894603
  • Cikkszám: 1004087
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története

Töltse le az ingyenes PDF A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története (pdf, epub és mobi)

A facebook jelenség – A közösségi háló valódi története leírása

Néhány év alatt a kollégiumi újításként indult Facebook portál a történelem egyik leggyorsabban fejlődő cégévé vált. Mára mintegy ötszázmillió felhasználója van, és nem csak a tizenévesek, hanem világszerte több millió felnőtt életének részévé vált. A Facebook folyamatosan terjeszkedik, és megdöbbentő a befolyása – még politikai tüntetésekben is szerepet játszik a világ számos részén, Kolumbiától egészen Iránig.

A veterán riporter, David Kirkpatrick a Facebook vezetőinek közreműködésével térképezte fel a cég lenyűgöző történetét és életünkre kifejtett hatását. Kirkpatrick elénk tárja, hogyan jött létre a Facebook, miért indult virágzásnak, és jelenleg merre tart. Lejegyzi a cég sikereit és ballépéseit, és páratlanul részletesen mutatja be Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és vezérigazgatóját, aki a vállalat elképesztő felemelkedésének központi figurája.

Hogyan hozott létre egy tizenkilenc éves harvardi hallgató egy céget, amely átformálta az internetet, és hogyan duzzasztotta fel a jelenlegi óriási méretére? Zuckerberg mindvégig határozottan ragaszkodott saját víziójához, a profit helyett a növekedésre koncentrált, és azt hangsúlyozta, hogy a Facebooknak uralnia kell az internetes kommunikációt. Ezzel a célkitűzéssel néhány társával létrehozta a vállalkozást, amely megváltoztatta a közösségi életet az Egyesült Államokban és világszerte; egy olyan céget, amely mára megkerülhetetlen a marketing terén, átformálja a politikát, az üzleti életet, de még saját identitásunkról alkotott elképzeléseinket is.

Ez tehát a Facebook-jelenség.

Leave Your Comment