A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam

2019-04-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Anna Erelle - A dzsihád jegyese - Toboroz az iszlám állam

Letöltés A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam könyvet pdf, epub és mobi

A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam.pdf
A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam.epub
A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 268 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633106136
  • Cikkszám: 1034454
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam

Töltse le az ingyenes PDF A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam (pdf, epub és mobi)

A dzsihád jegyese – Toboroz az iszlám állam leírása

Az Iszlám Államot 2014 nyarán kiáltotta ki egy dzsihádista csoport azzal a céllal, hogy a világ összes muszlimja fölött közvetlen politikai és vallási befolyást szerezzen. A magát kalifátusnak tekintő terrorszervezet sem területi, sem ideológiai terjeszkedése során nem válogat az eszközeiben: előszeretettel szervez be soraiba harmadik generációs, európai születésű muzulmánokat köztük egyre több nőt is.
Az Anna Erelle álnéven publikáló fiatal francia újságíró könyvében annak próbál utánajárni, hogyan zajlik a toborzás a virtuális térben, vagyis a közösségi portálokon. A dzsihád jegyese több hónapos oknyomozó munkájának feszült és lebilincselő krónikája, amely idő alatt a szerző az Iszlám Állam belső köreihez tartozó egyik terroristavezér jegyeseként egyre közelebbről vehette szemügyre a szervezetet működése közben.
A nemzetközi bestseller, amelynek megjelenése óta Anna Erelle állandó rendőri felügyeletet kap, nem csupán izgalmas, valós történet, de annak megértésben is segíti az olvasót, hogy miért olyan vonzók a szélsőséges nézetek sokak számára, és miként csábítja magához, manipulálja és formálja át az Iszlám Állam a sebezhető fiatal nőket.

Leave Your Comment