A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv

2019-05-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Elizabeth Kiefman - A dinóbarlang titka - Kukucskálókönyv

Letöltés A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv könyvet pdf, epub és mobi

A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv.pdf
A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv.epub
A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv.mobi


A könyv részletei A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv

Töltse le az ingyenes PDF A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv (pdf, epub és mobi)

A dinóbarlang titka – Kukucskálókönyv leírása

Kicsoda Tirex, és mit csinál magányosan az eldugott dinóbarlangban?A két kis dinó, Topi és Csepi összeszedi minden bátorságát, hogy kiderítse a rejtélyt: követik Tirexet árkon-bokron át, s a végén fényt derítenek az igazságra.Böngészés, vidám történet, kukucskálók!
A kukucskálókönyvek lényege, hogy a képek böngészésre inspirálják a kicsiket. A vicces és izgalmas történet jó szórakozást nyújt, a szellemesen elhelyezett kukucskálók pedig alkalmat adnak arra, hogy a kisgyerek felfedezzen a történethez kapcsolódó számos apró részletet. 
3 éves kortól ajánljuk.

Leave Your Comment