A dilinyós tűzbarát

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Alexandra Fischer-Hunold - A dilinyós tűzbarát

Letöltés A dilinyós tűzbarát könyvet pdf, epub és mobi

A dilinyós tűzbarát.pdf
A dilinyós tűzbarát.epub
A dilinyós tűzbarát.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 144 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632442518
  • Cikkszám: 1020730
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 128 x 187

A könyv részletei A dilinyós tűzbarát

Töltse le az ingyenes PDF A dilinyós tűzbarát fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A dilinyós tűzbarát PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A dilinyós tűzbarát (pdf, epub és mobi)

A dilinyós tűzbarát leírása

Az őrült Sebastian, a gyújtogató szerzetes szelleme halálra riogatja a bajorországi kolostorszálló vendégeit. Ide érkezik vakációzni a Kopejka család: Kopejka Ervin, a tudós apa; a mindenre elszánt Holundér asszony, a nélkülözhetetlen házvezetőnő; s a Kopejka csemeték, Laura és Maxi… no és szellemkíséretük: Sódervári Sherlock báró meg Lili, a szellemnyomozó-kutya.
Míg a szálló vendégei rettenet közepette töltik borzongós éjszakáikat, a merész nyomozócsapat nem tétlenkedik: megpróbálják kideríteni, kit rejt a szerzetesi csuha, ki az, aki éjszakáról éjszakára kísérti a fényes vendégsereget?
Laurát és Maxit, valamint a barátkereső Sódervári Sherlock bárót az éjszakai kísértetjárások semmitől sem riasztják vissza! Sőt nyomozókedvük csak fokozódik a vérfagyasztó sikolyok, sötét árnyak, fenyegető üzenetek, fel-fellobbanó lángok… a megannyi ármány láttán…
Kalandra fel, kezdődik a nyomozás!

Az 1671-es évben Sódervári Sherlock báró párbajban vesztette életét. Azóta előkelő kísértetként űzi-fűzi sötét dolgait az ősi családi kastélyban. ármányos rejtőzködése addig a napig tart, míg a Kopejka testvérek, Laura és Maxi fel nem fedik „létezésének” titkát. Ekkor veszi kezdetét az ősöreg szellembáró, Lili, a „kísérteties” kutyahölgy és a merész gyerekek kalandsorozata. Az éjszakai találkozókon újabb és újabb bűnügyek sejlenek fel a múltból, melyek kinyomozása során remek detektívcsapat kovácsolódik a parókás kísértetből és két kis segédjéből

Leave Your Comment