A digitális nemzedék nevelése

2019-05-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Jim Taylor - A digitális nemzedék nevelése

Letöltés A digitális nemzedék nevelése könyvet pdf, epub és mobi

A digitális nemzedék nevelése.pdf
A digitális nemzedék nevelése.epub
A digitális nemzedék nevelése.mobi


  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 248 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789634150220
  • Cikkszám: 1045353
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A digitális nemzedék nevelése

Töltse le az ingyenes PDF A digitális nemzedék nevelése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A digitális nemzedék nevelése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A digitális nemzedék nevelése (pdf, epub és mobi)

A digitális nemzedék nevelése leírása

Hiszek benne, hogy a gyerekek éppúgy fejleszthetőek, mint a különböző szoftverek egyre többet tudó változatai ezért is nevezem 3.0-s verziónak azt a generációt, amelyik biztonságosan mozog az egyre bonyolultabb technika világában.

Milyen minőségű médiatartalmat fogyaszt gyermekünk? Mikor engedhetjük meg, hogy iPad kerüljön a kezébe? Mennyi képernyő előtt töltött idő számít túl soknak? Mivel és milyen mértékben ellensúlyozzuk a technika és a tömegkultúra kínálta lehetőségeket? Dr. Jim Taylor minden kínzó kérdésre megnyugtató és közérthető választ kínál a digitális bennszülött gyerekek tudatos médiafogyasztóvá válásának rögös útján. A digitális nemzedék nevelése az okostelefonoktól a közösségi média használatáig valamennyi lényeges témát érinti, amely szülőként fejtörést okozhat, ha gyermekünket kiegyensúlyozott, egészséges médiahasználatra szeretnénk szoktatni.
Dr. Jim Taylor sportpszichológusként és az új technikai eszközök használatának pszichológiájával foglalkozó kutatóként eddig több száz tudományos és népszerűsítő cikket, illetve több mint egy tucat könyvet jelentetett meg többek között a Huffi ngton Post szakbloggereként. Közel hétszáz workshopot is tartott a témában Észak-Amerikában és Európában.

Leave Your Comment