A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Scott Kelby - A digitális fotós könyv 2. - 2. kiadás

Letöltés A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás könyvet pdf, epub és mobi

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.pdf
A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.epub
A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás.mobi


  • Perfact-Pro Kft.
  • Hobbi, szabadidő
  • 230 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639929432
  • Cikkszám: 1033041
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás

Töltse le az ingyenes PDF A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás (pdf, epub és mobi)

A digitális fotós könyv 2. – 2. kiadás leírása

Ez a könyv egy zseniális alapelvre épül. A szerző így írja le: “Ha együtt fotóznánk valahol, és azt kérdeznéd tőlem, hogyan tudod elkerülni, hogy olyan fekete legyen a háttér a fotózott személy mögött amikor vakut használsz, nem kezdenék bele egy előadásba a vakuarányokról, vagy kezdeményeznék beszélgetést a vakuszinkronról és a hátsó redőnyre való szinkronizálásról. Egyszerűen csak az mondanám, hogy növeld a záridőt 1/60-ad másodpercre, akkor jó lesz a háttér. A könyv is pontosan erről szól: mintha együtt fotóznánk, én pedig közben válaszolok a kérdéseidre, tanácsokat adok, és megosztom veled a korábban megtanult titkokat, ahogy egy barátommal tenném – a részletes technikai magyarázatok és szakzsargon nélkül.

Minden egyes oldal egyetlen, a fotóidat jobbá tevő témát jár körül. Minden lapozás után egy-egy újabb profi beállítással, eszközzel vagy trükkel ismerkedsz meg, amik segítenek a képeidet kiállítható minőségűvé tenni. Ha már eleged van abból, hogy a képeid “elmennek”, ha eleged van abból, hogy akárhányszor belenézel egy fotós magazinba, azt gondolod, “Az én képeim miért nem így néznek ki?”, akkor ez a könyv neked való.

Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor, és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzött fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készítened.

Scott Kelby a számítástechnikai könyvei a világon a legeladottabbak (2004 óta minden évben). Scott a Photoshop User magazin szerkesztője és kiadója, a Photoshop Szakemberek Országos Egyesületének (National Association of Photoshop Professionals, NAPP) elnöke. A nagyra tartott Photoshop User TV társműsorvezetője, és világszerte digitális fotózást és képalkotást oktat. Scott több mint 40 könyv díjnyertes szerzője, a nevéhez fűződik többek között a Photoshop könyv digitális fotósoknak, az iPod könyv, és a Scott Kelby hétpontos rendszere Adobe Photoshop CS3-hoz.

Leave Your Comment