A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4.

2019-05-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Mary Higgins Clark - A Csipkerózsika-gyilkosság - A gyanú árnyékában 4.

Letöltés A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4. könyvet pdf, epub és mobi

A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4..pdf
A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4..epub
A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4..mobi


A könyv részletei A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4.

Töltse le az ingyenes PDF A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4. (pdf, epub és mobi)

A Csipkerózsika-gyilkosság – A gyanú árnyékában 4. leírása

Íme, A gyanú árnyékában sorozat negyedik epizódja a New York Times bestseller szerzője, a “feszültségteremtés királynője”, Mary Higgins Clark és a napjainkban önálló íróként is sikeres Alafair Burke tollából!
A televíziós producer, Laurie Moran ezúttal egy olyan nőnek próbál segíteni, akit szerinte jogtalanul ítéltek el.

Tizenöt éve annak, hogy Casey Cartert bebörtönözték a vőlegénye meggyilkolásáért, ám a magát mindvégig ártatlannak valló nő elszántan küzd azért, hogy tisztára mossa a nevét. Úgy látja, ártatlansága bebizonyításának egyetlen módja, ha a megtörtént eseteket feldolgozó sorozat, A gyanú árnyékában következő epizódja az ő történetét meséli el…

A műsor producere, Laurie Moran hisz Casey ártatlanságában, és szeretne neki segíteni. De mivel társa, Alex Buckley szünetelteti a televíziós tevékenységét, a sorozat új házigazdát kap a Harvardon végzett, nagymenő jogász, Ryan Nichols személyében. A nagyképű Ryan átveszi a műsor irányítását, sőt, megpróbálja lebeszélni Laurie-t Casey ügyéről, mivel ő biztos a nő bűnösségében.
Laurie-nak egyszerre kell megküzdenie az öntelt, egocentrikus újonccal, egy könyörtelen pletykarovat-szerzővel és Casey rossz hírnevével, hogy végleg bebizonyítsa Casey ártatlanságát.
Már, ha valóban nem ő követte el a gyilkosságot…

A gyanú árnyékában sorozat korábbi részei Téged nem lehet elfelejteni, A Hamupipőke-gyilkosság és Míg a halál el nem választ címmel jelentek meg.

Leave Your Comment