A csemegepultos naplója

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Gerlóczy Márton - A csemegepultos naplója

Letöltés A csemegepultos naplója könyvet pdf, epub és mobi

A csemegepultos naplója.pdf
A csemegepultos naplója.epub
A csemegepultos naplója.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Regény
  • 312 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632445274
  • Cikkszám: 1009407
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 130 x 205

A könyv részletei A csemegepultos naplója

Töltse le az ingyenes PDF A csemegepultos naplója fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A csemegepultos naplója PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A csemegepultos naplója (pdf, epub és mobi)

A csemegepultos naplója leírása

„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam. Két dolgot határoztam el. Egyedülálló leszek. Az egyedülállóak annyit kufircolnak, amennyit akarnak. Csemegepultos leszek. A piac az élet szinonimája. A csemegepultosok élnek. Emberek közt. Élő és holt szövetek, Lalikám, erről szól majd az élet.”

 

Gerlóczy Márton egyik legnagyobb erőssége, hogy a bennünket körülvevő hétköznapi világ abszurditását humorosan, ugyanakkor rendkívül érzékletesen teremti újra szövegeiben. Időnként már-már szociológiai igényű fejtegetései ugyanolyan szórakoztatóak, mint a szarkasztikus jellemrajzok és a csattanós anekdoták.

Az először 2009-ben megjelent A csemegepultos naplójának új kiadását az olvasók érdeklődésén túl a regény színpadi adaptációjának bemutatója indokolja.

 

„Amikor először magára hagytam a lovasban, féltem, hogy sokat fog bénázni, de ügyesen helyt állt. Jókat nevettünk együtt, és vele söröztem életemben először a munkahelyemen. Soha nem fogom elfelejteni azt az időszakot.”

Zsuzsanna, boltvezető

A csemegepultos naplója – werkklip

1. rész – A csemegepultos naplója

2. rész – A csemegepultos naplója

3. rész – A csemegepultos naplója

4. rész – A csemegepultos naplója

5. rész – A csemegepultos naplója

A szerző korábban megjelent művei a Scolar Kiadónál:

Igazolt hiányzás (2012, második, javított kiadás)

Check-in (2012)

Létra (2013)

Leave Your Comment