A császár kis barátnéja

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Betsy Balcombe - A császár kis barátnéja

Letöltés A császár kis barátnéja könyvet pdf, epub és mobi

A császár kis barátnéja.pdf
A császár kis barátnéja.epub
A császár kis barátnéja.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Történelmi
  • 194 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636896041
  • Cikkszám: 1019283
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A császár kis barátnéja

Töltse le az ingyenes PDF A császár kis barátnéja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A császár kis barátnéja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A császár kis barátnéja (pdf, epub és mobi)

A császár kis barátnéja leírása

A kis Elizabeth Balcombe, a barátoknak és rokonoknak csak Betsy,  szörnyen unalmasnak találta az életet Szent Ilona távoli szigetén.

Szürke hétköznapok peregtek Balcombe-ék faházában James Town peremén, mígnem 1815. januárjában mindent megváltoztatott egy különleges vendég érkezése. Bonaparte Napóleon szállt partra a szigeten; nemrég még Európa ura, most száműzött fogoly. Balcombe-ék, a többi szigetlakóval egyetemben, megdöbbenéssel fogadták a hírt. Hát még amikor Napóleonnak megtetszett  villájuk, a „Csipkebokor”, és hozzájuk költözött. Betsy hamarosan leküzdötte elfogódottságát, hogy egy császárral él egy fedél alatt, és jó barátságba került vele.

A kor szokásához híven megörökítette az  évődő beszélgetéseket, amelyet a világ leghíresebb rabjával töltött. Az eredmény ez az egyedülálló emlékirat, amely egy szinte hihetetlen történetről ad számot kimerítő részletességgel. Így társalgott, játszott, évődött és barátkozott egy koraérett, szerelmes kamaszlány és a császár Szent Ilona zord sziklaszigetén a száműzetés nehéz évei során.

A szépen illusztrált kötet új életre kelti az érdekfeszítő igaz történetet.

Leave Your Comment