A bullet és journal módszer

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Ryder Caroll - A bullet és journal módszer

Letöltés A bullet és journal módszer könyvet pdf, epub és mobi

A bullet és journal módszer.pdf
A bullet és journal módszer.epub
A bullet és journal módszer.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ismeretterjesztő
  • 322 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635299096
  • Cikkszám: 1067104
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bullet és journal módszer

Töltse le az ingyenes PDF A bullet és journal módszer fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bullet és journal módszer PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bullet és journal módszer (pdf, epub és mobi)

A bullet és journal módszer leírása

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Bullet Journal naplózási módszer megalkotójának útmutató könyvét tartod a kezedben.
Ryder Carroll éveken át kereste a számára megfelelő határidőnaplót, amiben rendszerezni szerette volna teendőit és céljait. Különféle online és offline naplók tucatjait próbálta ki, mire felismerte, valójában egyik sem illik ahhoz, ahogyan ő működik. A keresés során kifejlesztette saját rendszerező módszerét, melyet Bullet Journalnak nevezett el. Rövid időn belül azt tapasztalta, hogy kezében a megfelelő eszközzel, végre folyamatosan fókuszált és hatékony tud maradni. Új megközelítésű naplózási rendszere hamarosan elterjedt az egész világon, és mára már globális mozgalommá fejlődött.
– Kövesd a múltat! Hogyan tudsz egy átfogó és tiszta feljegyzést készíteni gondolataidról mindössze egy toll és egy papírlap segítségével?
– Rendezd a jelent! Hogyan lehetsz sokkal nyugodtabb azáltal, hogy módszeresebb és tudatosabb feladatlistákat készítesz?
– Tervezd a jövőt! Hogyan alakíthatod át elképzeléseidet jelentőségteljes célokká, valamint hogyan oszd fel a céljaidat kezelhetőbb, kisebb lépésekre, hogy eljuss a biztos végeredményig?
A Bullett Journal módszer sokkal több mint a teendők rendszerezése és jegyzetek készítése. Ahogy Ryder Carroll mondja, a technika a szándékkal átitatott tudatos tervezésről szól, amivel hatékonyan kigyomlálhatsz minden zavaró tényezőt, hogy aztán a valóban fontos dolgokra fordíthasd az időd és az energiád.

Leave Your Comment