A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Robert Wright - A buddhizmus élő igazsága - Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?

Letöltés A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének? könyvet pdf, epub és mobi

A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?.pdf
A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?.epub
A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Vallás, mitológia
  • 360 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155783425
  • Cikkszám: 1068664
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének?

Töltse le az ingyenes PDF A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének? (pdf, epub és mobi)

A buddhizmus élő igazsága – Milyen lehetőségeket rejt e filozófia a modern kor emberének? leírása

Mit tehetünk a modern világ negatív hatásai ellen? A mai kor embere hajlamos az aggodalomra, a depresszióra, a haragra és a kapzsiságra. Robert Wright a buddhizmusban leli meg a választ, amely már évezredekkel korábban ráébredt olyan dolgokra, amelyeket a tudósok még csak most kezdenek boncolgatni. A nagy feladatra vállalkozó, ugyanakkor szellemes olvasmány a pszichológia és a legmodernebb idegtudomány módszereit összeegyeztetve lép fel a buddhista filozófiai tanok védelmében. A sokszor meglepő, élvezetes és kihívást jelentő könyv racionális szemlélettel közelíti meg a meditációt, és ezzel akár életmentő is lehet mindenki számára – a tapasztalt meditálóktól a kételkedő olvasókig egyaránt.

Leave Your Comment