A boszorkányok elveszett könyve

2019-05-03   |   by admin

A könyv tartalma:

Deborah Harkness - A boszorkányok elveszett könyve

Letöltés A boszorkányok elveszett könyve könyvet pdf, epub és mobi

A boszorkányok elveszett könyve.pdf
A boszorkányok elveszett könyve.epub
A boszorkányok elveszett könyve.mobi


  • Cartaphilus Könyvkiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632666525
  • Cikkszám: 1066885
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A boszorkányok elveszett könyve

Töltse le az ingyenes PDF A boszorkányok elveszett könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A boszorkányok elveszett könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A boszorkányok elveszett könyve (pdf, epub és mobi)

A boszorkányok elveszett könyve leírása

Diana Bishop, az alkímia történetével foglalkozó fiatal történész – aki akarata ellenére lett boszorkány, és azért választotta a tudományos pályát, mert így kíván megszabadulni e terhes örökségtől – az oxfordi Bodley könyvtárban ráakad egy titokzatos, elveszettnek vélt könyvre, az Ashmole 782 névre hallgató kéziratra.

Rajta kívül azonban más túlvilági lények, démonok és vámpírok is ott nyüzsögnek a könyvtárban, és az ő érdeklődésüket is felkelti az eltűnt kötet, mert olyan titkokat sejtenek benne, amelyek meghatározóak lehetnek a teremtmények – azaz a nem-emberek – sorsára nézve. Azt is meg szeretnék tudni továbbá, hogy a boszorkány-történésznő miként bukkanhatott rá erre a kivételes ritkaságra.##

A Diana körül gyülekező túlvilági teremtmények központi figurája egy ezerötszáz éves vámpír, Matthew Clairmont, aki mellesleg az oxfordi egyetem professzora és az Angol Tudományos Akadémia tagja. Ők ketten elhatározzák, hogy megfejtik az eltűnt kézirat titkát. Deborah Harkness regénye ennek az izgalmas vállalkozásnak és kettőjük kapcsolatának története.

Deborah Harkness (1965-) a Dél-Kaliforniai Egyetem történelemprofesszora. Két jelentős tudományos munkája után ez az első regénye, mely igazi sikerkönyv lett: a megjelenés hetében felkerült a New York Times bestseller-listájára, és eddig 34 országban adták ki.

A regényből készült nagy sikerű sorozat jelenleg az HBO műsorán látható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave Your Comment