A boldog emberek esőben csókolóznak

2019-05-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Agnès Martin-Lugand - A boldog emberek esőben csókolóznak

Letöltés A boldog emberek esőben csókolóznak könyvet pdf, epub és mobi

A boldog emberek esőben csókolóznak.pdf
A boldog emberek esőben csókolóznak.epub
A boldog emberek esőben csókolóznak.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Regény
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633106808
  • Cikkszám: 1053993
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A boldog emberek esőben csókolóznak

Töltse le az ingyenes PDF A boldog emberek esőben csókolóznak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A boldog emberek esőben csókolóznak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A boldog emberek esőben csókolóznak (pdf, epub és mobi)

A boldog emberek esőben csókolóznak leírása

„Amikor vigasztalhatatlan voltam, Edward terelt arra az útra, amely megszabadított a Colin iránti hűség kényszerétől. És éreztem, hogy most már tőle is megszabadultam, és készen állok rá, hogy más férfiak előtt is megnyíljak.”

Írországból való hazatérése óta Diane-nak sikerült pontot tennie az Edwarddal folytatott viharos kapcsolat végére, és szilárdan eltökélte, hogy Párizsban építi fel újra az életét. Legjobb barátja segítségével ismét nagy lendülettel veti bele magát irodalmi kávéháza felvirágoztatásába. Itt ismerkedik meg Olivier-vel, aki kedves, figyelmes, és főleg: elfogadja, hogy Diane nem akar többé anya lenni. Mert Diane tudja, hogy soha nem fogja magát túltenni a kislánya elvesztésén.

Csakhogy egy váratlan esemény minden tervet felborít: Diane egyre kevésbé biztos benne, hogy jól döntött. Igen ám, de lesz-e bátorsága új utat választani?

Agnès Martin-Lugand lélekemelő története ellopta a franciák szívét, majd meghódította a világot. A hetek alatt a sikerlisták élére ugró könyvből több százezret adtak el, a női olvasók pedig világszerte a szívükbe zárták a gyászból kigyógyuló Diane karakterét. A sikerkönyvből hamarosan film készül.

Leave Your Comment