A boldog családok titkai

2019-02-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Bruce Feiler  - A boldog családok titkai

Letöltés A boldog családok titkai könyvet pdf, epub és mobi

A boldog családok titkai.pdf
A boldog családok titkai.epub
A boldog családok titkai.mobi


  • Scolar Kiadó Kft.
  • Család és szülők
  • 300 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632444727
  • Cikkszám: 1035136
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 153 x 232

A könyv részletei A boldog családok titkai

Töltse le az ingyenes PDF A boldog családok titkai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A boldog családok titkai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A boldog családok titkai (pdf, epub és mobi)

A boldog családok titkai leírása

Tegyük szebbé a reggeleket, gondoljuk át a családi vacsorákat, veszekedjünk okosan, játsszunk a szabadban és még annyi minden más…

Ez csak néhány a meglepő ötletek közül, amelyekről ebben az úttörő, a témában egyedülálló könyvben olvashatunk. Bruce Feiler, a New York Times cikkírója és több sikerkönyv szerzője hirtelen szorult helyzetben találta magát, mert egyszerre kellett volna gondoskodnia idősödő szüleiről és kisgyerekei neveléséről. Elindult tehát egy hároméves utazásra, hogy megismerje a családoknak szóló legokosabb megoldásokat és a családokról szóló legfrissebb kutatásokat. A „családszakértők” helyett azonban a legkreatívabb embereket kereste fel – a Szilícium-völgytől a Modern család forgatási helyszínéig, az ország legjobb tárgyalóitól az amerikai hadsereg különleges alakulatában szolgáló zöldsapkásokig –, és őket kérdezte meg, hogy a családjukban milyen csapatépítő és problémamegoldó technikákat alkalmaznak. Feiler ezután saját feleségével és gyerekeivel tesztelte a hallottakat. Az eredmény egy szórakoztató és eredeti könyv, amely kétszáz soha nem látott praktikát kínál, hogy családi kötelékeinket szorosabbra fűzzük.

Feiler egész életét megváltoztatta néhány felfedezés: például egy radikális terv, amellyel heti húsz perc alatt átformálhatjuk a családunkat, Warren Buffett tanácsai a zsebpénzzel kapcsolatban, és egy harvardi kézikönyv a konfliktusmegoldásról. A boldog családok titkai egy nagyon időszerű, az ösztönös megoldásokkal szembe menő könyv, amely azokra a kérdésekre válaszol, amelyeket majdnem minden szülő feltesz: hogyan menedzseljük az életünket fenyegető káoszt? Hogyan adjunk át bizonyos értékeket a gyerekeinknek? Hogyan tehetjük boldogabbá a családunkat?

Ez a közvetlen stílusban és közérthetően megírt könyv okos, vicces és friss, és örökre megváltoztatja a családunk mindennapjait.

Leave Your Comment