A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban

2019-08-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Andrew Zimmern - A bizarr valóság - Kulináris kalandozások szerte a világban

Letöltés A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban könyvet pdf, epub és mobi

A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban.pdf
A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban.epub
A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 320 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155492785
  • Cikkszám: 1041908
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban

Töltse le az ingyenes PDF A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban (pdf, epub és mobi)

A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban leírása

ANDREW ZIMMERN a világhírű séf és gasztronómiai szakíró, a Bizarr ételek című nagy sikerű  televíziós sorozat házigazdája szó szerint körbeette már az egész világot – szinte nincs olyan különleges étel és helyi specialitás, amit ne kóstolt volna meg. Zimmernt azonban nem csupán a megszokottól eltérő ízek, a különleges összetevők, az ínyencségek, a bizarr, sőt olykor gyomorforgató fogások érdeklik: az ételek révén a helyi kultúrába és az ott élők mindennapjaiba is igyekszik belekóstolni. Zimmern állítja: mindenki szeret jókat enni, és az étel tökéletesen alkalmas a kultúrák közti távolságok áthidalására, barátságok kialakítására, családias hangulat létrehozására – akár egyetlen nap leforgása alatt is.

Andrew Zimmern – aki a televíziós műsorából megszokott harsány és közvetlen hangján szól olvasóihoz is – pontosan tudja, hogy egy helyi piac vagy egy metróvégállomás büféje ezerszer többet elmond egy országról, mint a legfontosabb múzeumok. Bárhol is jár a világban, „kulináris antropológusként” mindig valódi és hamisítatlan élményekre vágyik, és a helyiek közé elvegyülve igyekszik a legautentikusabb és leghagyományosabb ételeket kipróbálni, legyen az a marokkói koldusok báránylevese, a szamoaiak tradicionális sült denevére vagy épp egy párizsi szarvasgomba-szaküzlet ínyencségei.

Leave Your Comment