A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig

2019-07-10   |   by admin

A könyv tartalma:

J. Randy Taraborrelli - A Beyoncé - titok - A tehetségkutatóktól a Forbes listáig

Letöltés A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig könyvet pdf, epub és mobi

A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig.pdf
A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig.epub
A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Életrajz
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155373794
  • Cikkszám: 1042927
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig

Töltse le az ingyenes PDF A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig (pdf, epub és mobi)

A Beyoncé – titok – A tehetségkutatóktól a Forbes listáig leírása

A New York Times bestseller életrajzírójának, J. Randy Taraborrellinek minden részletet felvillantó, briliánsan megírt kötete nem egyszerűen a legsikeresebb popsztárok egyikének, Beyoncénak az életrajza. Bepillantás egy olyan világba, ahová szinte mindenki vágyik, de csak nagyon kevesen juthatnak el; az amerikai show-business világába.

A végtelenül tehetséges Beyoncé Knowles már nyolcéves korában ebben a világban él, gyerek szépségversenyek és tehetségkutató vetélkedők résztvevője. Egy pillanatra sem szakad el a színpadtól, és tizenhat évesen a Destiny’s Child énekeseként már világsztár. Ontja a slágereket, 2014-ben a Forbes magazin szerint a világ leggazdagabb és legkeresettebb sztárja, az ő fényképével jelenik meg a híres Time magazin. Ez a könyv megmutatja a sikereket, de az emberfeletti erőfeszítést is, az örökös harcot az érvényesülésért, az áskálódásokat, pletykákat; beszámol viharos és vad szerelméről a híres rapperrel, Jay-Z-vel, a csalódásokról és a meghatározó pillanatokról. És miközben olvassuk ezt a nyílt, olykor szívszorító, olykor felemelő beszámolót, örökre megváltozik a véleményünk Beyoncéról és a távoli és csillogó show-businessről.

A szerzőről

J. Randy Taraborrelli a New York Times bestseller szerzője, írt már könyvet Michael Jacksonról, Marilyn Monroe-ról, Madonnáról, és a Kennedy famíliáról is. Köztiszteletben álló író, újságíró, a szórakoztatóipar jó nevű és állandó szereplője, és jó néhány televízióműsor, köztük a Today, a Good Morning America, a CBS This Morning, az Entertainment Tonight és a CNN Headline News sűrűn feltűnő vendégszereplője.

Leave Your Comment