A beszélő kiskutya és más történetek

2019-07-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Balázs Ágnes - A beszélő kiskutya és más történetek

Letöltés A beszélő kiskutya és más történetek könyvet pdf, epub és mobi

A beszélő kiskutya és más történetek.pdf
A beszélő kiskutya és más történetek.epub
A beszélő kiskutya és más történetek.mobi


A könyv részletei A beszélő kiskutya és más történetek

Töltse le az ingyenes PDF A beszélő kiskutya és más történetek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A beszélő kiskutya és más történetek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A beszélő kiskutya és más történetek (pdf, epub és mobi)

A beszélő kiskutya és más történetek leírása

A Mesék örökmozgóknak különleges koncepciója utat talál a sokszor túlterhelt, hiperaktív vagy figyelemzavaros gyerekekhez, hiszen a felolvasásra szánt, rövid, humoros mesék egy-egy kiemelt kifejezéséhez egyszerű mozgásgyakorlatok társulnak. A beszélő kiskutya című első mesében például a “vau” elhangzásakor a gyerekeknek fel kell pattanniuk a székükről, meg kell pördülniük egyszer, majd visszaülhetnek a helyükre. Amikor pedig a “virsli” szót olvassák fel nekik, akkor egy előre meghatározott bútorig kell fél lábon elugrálniuk, majd vissza a helyükig. A felolvasás során a szülőknek természetesen ügyelniük kell arra, hogy a gyerekek a kiválasztott “varázsszavak” elhangzásakor el tudják végezni a gyakorlatokat, és csak utána szabad folytatniuk a mesét.
A bájos, egyszerű nyelvezettel megírt meséket biztosan minden izgő-mozgó óvodás és kisiskolás gyerek szívébe zárja majd.

Leave Your Comment