A beavatottak rúnagyakorlatai

2019-05-14   |   by admin

A könyv tartalma:

SPIESBERGER KARL - A beavatottak rúnagyakorlatai

Letöltés A beavatottak rúnagyakorlatai könyvet pdf, epub és mobi

A beavatottak rúnagyakorlatai.pdf
A beavatottak rúnagyakorlatai.epub
A beavatottak rúnagyakorlatai.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 185 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789639231592
  • Cikkszám: 1021609
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A beavatottak rúnagyakorlatai

Töltse le az ingyenes PDF A beavatottak rúnagyakorlatai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A beavatottak rúnagyakorlatai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A beavatottak rúnagyakorlatai (pdf, epub és mobi)

A beavatottak rúnagyakorlatai leírása

A rúnák jelképes kifejezései fogalmaknak, eszméknek, archetipális hatalmaknak, az építőerőnek, mely az univerzumot teremtette. Az Ősértelem ott rejtőzik minden alapjában, ami a létezéséhez hajt.
Összeköt az Okok birodalmával, minden jelenségek alapforrásával. Az okozaton túl, a valóságon túl működik; amit mi valóságként ismerünk, az valójában okozat, egy olyan uralkodó felsőbb valóság terének és idejének okozata, melyben a transzcendencia működik.

A rúnák érzékletes ábrázolása történhet betűvel és hanggal. A betűk és a hangok újra a kulcsai lettek az erő tárolásának, az éteráramlatnak, mint a jógaszakértők, és a misztikusok tanítják. Ebből következik, hogy minden rúna elosztó, kapcsolati hely, transzformátor. A kapcsolási folyamat végrehajtódik a testünkben, közben a rúnajelhez a megfelelő elfogadott viselkedés, a rúnahang, a rúnamantra éneklés, a zümmögés, a beszéd vagy a gondolkodás társul.
A rúnagyakorlatok kiterjednek az ászanára, a mantrára, a meditációra, az elmélkedésre, a rituáléra közelebb visznek minket az Őshatalomhoz, összekötnek minket a kívánt transzcendentális hatalommal.

Leave Your Comment