A bátyám zseni E-KÖNYV

2019-03-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Nógrádi Gábor - A bátyám zseni E-KÖNYV

Letöltés A bátyám zseni E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A bátyám zseni E-KÖNYV.pdf
A bátyám zseni E-KÖNYV.epub
A bátyám zseni E-KÖNYV.mobi


  • Gyermek és ifjúsági
  • 151 oldal
  • eISBN: 9789631191387
  • Cikkszám: 1036880
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bátyám zseni E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A bátyám zseni E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bátyám zseni E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bátyám zseni E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A bátyám zseni E-KÖNYV leírása

A tizenöt éves Gergő szenzációs találmányát, a kétmillió dollárt érő tolmácsprogramot valaki el akarja rabolni. De vajon ki? Kefe tanár úr? Vagy a tanár úr testvére, Ottó, aki csak a program miatt utazik haza Amerikából? Vagy mindketten?

Még jó, hogy Geri öccse, Tom résen van, és figyelmezteti bátyját a veszélyre. De vajon Geri hisz neki? Hiszen a testvérek között látszólag nem éppen testvéri a szeretet. Ilyesmi előfordul, ha két fiú ugyanabba a lányba – a szépséges Eszterbe – zúg bele. Szerencsére beszáll a nyomozásbasegít a hatodikosok titkos Szövetsége és Veronika tanárnő is, aki okkal gyanakszik Ottóra.

Leave Your Comment