A bátor kismacska – Kemény kötés

2019-07-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Holly Webb - A bátor kismacska - Kemény kötés

Letöltés A bátor kismacska – Kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

A bátor kismacska – Kemény kötés.pdf
A bátor kismacska – Kemény kötés.epub
A bátor kismacska – Kemény kötés.mobi


A könyv részletei A bátor kismacska – Kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF A bátor kismacska – Kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bátor kismacska – Kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bátor kismacska – Kemény kötés (pdf, epub és mobi)

A bátor kismacska – Kemény kötés leírása

Helena szívesen segít az állatorvosi rendelőben, ahol unokanővére, Lucy dolgozik. Mikor találnak egy kismacskát, akit elütött egy autó, egyenesen a rendelőbe viszik. Helena segít ápolni a cicát, akit Karamellnek nevez el. Ám a kismacska gazdáját nem sikerül megtalálni.

Karamell torkig van azzal, hogy be van zárva a rendelőbe, és különösen a lábán lévő, viszkető kötést nem tudja elviselni. De ha senki nem jelentkezik érte, hogyan talál valaha is otthonra?

A bátor kismacska Holly Webb Állatmesék sorozatának 28. darabja, amit minden állatszerető, 6-8 éves kislánynak és kisfiúnak érdemes elolvasnia.

Leave Your Comment