A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett

2019-07-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Scur Katalin - A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett

Letöltés A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett könyvet pdf, epub és mobi

A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett.pdf
A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett.epub
A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett.mobi


  • Katica-Könyv-Műhely
  • Gyermek és ifjúsági
  • 56 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786158024808
  • Cikkszám: 1058587
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett

Töltse le az ingyenes PDF A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett (pdf, epub és mobi)

A bátor Kacabobáj és a hűséges Bernadett leírása

Ha a gyerekek élethelyzetében a kihívások, a megoldandó helyzetek hasonlóképpen megegyeznek azokkal, melyek a mesére jellemzőek, akkor a gyerekek teljesen átélik a főhős küzdelmeit, és a saját feladataikba adaptálják a megoldásokat. Egy meseterápia segítségével a gyerekek azonosulni tudnak a főszereplő problémájával, küzdelmeivel – ebben az esetben Kacabobájjal, egy kis katicabogárral, akinek egyik napról a másikra eltűnt a piros színe (a vörösvérsejtek).
A mese és a képzelet segítségével a gyermek a főhőssel együtt végigjárja a nehézségek és a megpróbáltatások útját, melyek segítenek legyőzni a félelmet és a betegséget, megtalálja a nehézségeire a megoldást, hogy mihamarabb visszatérhessen a megszokott hétköznapokba, valamint a barátok és a játszótársak közösségébe.
A meseterápia segítségével hitet, reményt és bátorságot szeretnénk adni azoknak a gyerekeknek, akiknél a gyógyulás útja hosszú, és viszontagságos körülmények között zajlik le. 5 éves kortól, tartós betegségben lévő gyerekeknek
Rajzolta: Bayer Beatrix

Leave Your Comment