A balgaság dícsérete

2019-02-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Rotterdami Erasmus - A balgaság dícsérete

Letöltés A balgaság dícsérete könyvet pdf, epub és mobi

A balgaság dícsérete.pdf
A balgaság dícsérete.epub
A balgaság dícsérete.mobi


A könyv részletei A balgaság dícsérete

Töltse le az ingyenes PDF A balgaság dícsérete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A balgaság dícsérete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A balgaság dícsérete (pdf, epub és mobi)

A balgaság dícsérete leírása

A híres reneszánsz humanista, Erasmus 1509-ben írta ezt a szatirikus filozófiai művet. Főszereplője, a Balgaság, mint egy udvari bolond, kimond és megbírál mindent, amit visszásnak talál. Mindenki megkapja a magáét ebben a kacagtatóan bölcs műben, a királytól a papokon és szerzeteseken át a tudósokig, az angoloktól a germánokig.

Kardos Tibor fordítása.

 

„Tudom én azt nagyon jól, hogy milyen rossz híre van a Balgaságnak, még a legbalgább emberek szemében is. Pedig hát beszélhetnek, amit akarnak, mégiscsak én, igenis, az én hatalmam deríti fel az isteneket és embereket!”

Leave Your Comment