A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Alison Gopnik - A babák filozófiája - Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak

Letöltés A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak könyvet pdf, epub és mobi

A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak.pdf
A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak.epub
A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak.mobi


A könyv részletei A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak

Töltse le az ingyenes PDF A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak (pdf, epub és mobi)

A babák filozófiája – Amit a babák az igazságról, a szeretetről és az élet értelméről gondolnak leírása

A kisbabák sok szempontból tudatosabbak nálunk. A felnőttek rögzült minták szerint élik életüket, ám a felfedezésre nyitott babák minden apró változást gondosan megfigyelnek a számukra még új és izgalmas világban. Így válnak az emberi faj kutató-felfedezőivé, akik apró tudósokként vonnak le pontos következtetéseket az általuk végzett statisztikai elemzésekből. Elmés kísérleteket végeznek, hogy kideríthessék, hogyan lehet anyuból egy mosolyt kicsikarni, vagy megpördíteni a bölcső fölött lógó játékot. Gopnik forradalmian új szemléletű kötetéből nemcsak az emberi agy működéséről, de a szeretet misztériumából is sok mindent megtudhatunk a kisbabák szemszögéből.

Leave Your Comment